Έναρξη υποβολής αιτήσεων MIS 5180681

 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας υλοποιεί την Δράση με τίτλο: «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την επαγγελματική ενδυνάμωση ανέργων χαμηλών εκπαιδευτικών προσόντων σε θύλακες ανεργίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ)» (MIS 5180681).

Σκοπός της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων σε δύο χιλιάδες τριακόσια τριάντα εννιά (2.339) ανέργους. Βασικός σκοπός της δράσης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων ενίσχυσης των προσόντων και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας ανέργων: στη Δυτική Μακεδονία, στην Πελοπόννησο, στα Ιόνια Νησιά, στην Κρήτη, στο Βόρειο Αιγαίο και στη Στερεά Ελλάδα, με έμφαση στις περιοχές που ο δείκτης επιβάρυνσης ανεργίας είναι αυξημένος και διαμορφώνει θύλακες ανεργίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Έργο πρέπει να συμπληρώσει μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του έργου.

Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ο Φορέας θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης αποκλειστικά μέσω του email: apko11@oe-e.gr

Ημερομηνία ΈναρξηςΗλεκτρονικής Υποβολής: 

03/07/2024 και ώρα 12:00 μμ

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ σε όλη τη διάρκεια της δράσης, μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 3 αυτής, ανάλογα με τις ανάγκες υλοποίησης της δράσης.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης πατήστε ΕΔΩ.

 

Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τακτικά από τον Φορέα στην ιστοσελίδα του έργου: https://apko11.oe-e.gr/

 .